Welkom bij Team Lassie

Hondenverzorging gelegen op een unieke locatie in het Bergse Bos voor
Lansingerland, Hillegersberg en Schiebroek

Wie zijn wij?

Ik ben Conny Lievaart en samen met mijn dochter Chayenne zijn wij de eigenaressen van V.O.F. Hondenverzorging Lassie. Omdat wij al 35 jaar Schotse Collies hebben was de naam voor onze onderneming snel verzonnen. Inmiddels is ons gezin uitgebreid met een Zwitserse Herder.

Na ruim 15 jaar bij dierenarts Vingerling in Berkel te hebben gewerkt en ondertussen de opleiding tot dierenartsassistente te hebben gevolgd en het middenstandsdiploma te hebben behaald, kwam ik op het idee om een hondenuitlaatservice te beginnen.

Vanuit mijn praktijkervaring bleek hier behoefte naar te zijn. Honden bijten zich, slopen het meubilair en dat vaak puur omdat ze teveel en te lang alleen thuis zitten! Ik ben altijd bezig geweest met dieren, tijdens mijn werk, maar ook thuis, met onze eigen honden en veel met paarden. Ondanks mijn kennis en ervaring met honden was het toch spannend om een eigen onderneming te beginnen. Maar al snel kwamen reacties van hondeneigenaren en binnen korte tijd had ik een groep "uitlaat honden" en een druk bedrijf.

De afgelopen jaren is ons dienstenpakket uitgebreid met:

  • Dagopvang en puppyservice
  • Coaching
  • Verzorging van uw huisdieren aan huis
  • Bezorgservice van JARCO honden en katten voeding.
Lassie
Lassie

Nieuwe locatie

Sinds maart 2021 zijn we te vinden op onze nieuwe locatie Bunzingpad 3 te Bergschenhoek.

Speelveld met schaduw en verwarmd binnenverblijf.

Daarnaast vervoeren wij de honden in geventileerde bussen met camera's.

KENMERKEN VAN TEAM LASSIE

21 jaar ster service

Team Lassie heeft al 21 jaar ervaring met opvang, uitlaatservice & ervaring als dierenartsassistent

1600 m2 grond

Er is 1600 m2 eigen omheinde accommodatie voor dagopvang & puppy-service

Tevreden klanten

Team Lassie heeft al een lange en nog steeds groter wordende lijst met tevreden klanten!

Honden ophalen

Tijd te weinig? Wij halen de honden op in Lansingerland, Hillegersberg en Schiebroek!

Voor wie is Team Lassie een uitkomst?

Uw hond is vanuit zijn oorsprong een roedel dier, dat wil zeggen, dat hij vroeger in een groep leefde. Tegenwoordig leeft de hond meestal alleen bij mensen en is hij de rangorde die in een groep heerst allang vergeten.

Toch is dit juist heel belangrijk voor uw hond. Het is dan ook goed voor de sociale vaardigheden voor de hond dat hij regelmatig met andere honden in contact komt en daarmee bedoelen we niet een vluchtig contact als u even snel een blokje omgaat, maar een intensief contact met honden van verschillende rangen en rassen. Door middel van onze uitlaat service/dagopvang krijgt uw hond deze kans. U zult merken dat hij makkelijker in de omgang met andere honden wordt en omdat hij zijn energie flink kwijt kan wordt hij ook rustiger in huis.

Honden met een verleden krijgen de kans om positieve ervaringen op te doen

Voor u is het gemakkelijk dat u niet vanuit uw werk, elke dag in uw pauze naar huis moet, of dat u aan de buren moet vragen of zij uw hond willen uitlaten. Een voordeel is ook dat wanneer u thuis komt na een dag hard werken, u niet onmiddellijk overspoeld wordt door een hond die meteen naar buiten wil.

U ziet het, onze uitlaat service is niet alleen gemakkelijk voor u, maar ook heel leerzaam voor uw hond.